Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
© Photographer Rasmus Baaner:
Aarhus Teater
Brødrene Løvehjerte

Brødrene Løvehjerte – En forestilling der vækker minder


Er du født i 70’erne eller til 80’erne  kan du helt sikkert huske historien eller filmen om Tvebak, Jonathan og den uhyggelige drage Katla!

Aarhus Teater viser netop nu forestillingen om Brødrene Løvehjerte, hvis historie oprindelig er skrevet af en af de største nordiske børnebogsforfattere – Astrid Lindgren.

Den tragiske men smukke historie om de to brødre, der både oplever døden, sygdom, efterlivet, mod, had, kærlighed og forræderi, genskabes på fangende og visuel vis. Stemningerne fra den oprindelige filmatisering transformeres til scenen i både komiske, sørgelige og uhyggelige øjeblikke, som tager én tilbage til barndommens glæde ved bogen eller filmen. Da forestillingen er for hele familien ekspliciteres meget af historien, men dette har blot sin charme, da historien netop er skrevet til børn.

Jeg har desværre aldrig selv læst bogen, men til dem der husker dén eller filmatiseringen, er dette bestemt et stykke, der er værd at se. Og bare rolig –  dragen Katla er (næsten) lige så uhyggelig som den huskes fra barndommen!

Pssst… Der er stadig billetter!

Skriv en kommentar til Brødrene Løvehjerte – En forestilling der vækker minder

1 kommentar

  1. jeg syntes det er et godt og spænde teater i har lavet