Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
tumblr_losqr3zw9u1qzraqfo1_1280

Winehouse overrasker – en sidste gang


Hvis du savner den fantastiske sangerinde, Amy Winehouse’s sange, så er det ikke helt slut endnu. D. 5 december springer bomben løs, og en følelse af eufori bliver smidt til alle verdensdele, når Amy Winehouse’s posthumt album kommer på gaden i takt med den danske bidende vinterkulde.

Amy Winehouse den britiske sangerinde og sangskrivers dødsfald blev en del af “Klub 27″, da hun døde d. 23 juli 2011 af alkoholforgiftning. Amy Winehouse nåede at udgive to helt og særdeles unikke album, “Frank (2003)” og den anmelderroste “Back To Black (2006)”, som fik verden til at måbe af overraskelse, rørende sangtekster og ikke mindst hendes unikke bluesinspirerede musikstil og magtfulde sangstemme.

Karakteristiske flammer fyres op i takt med tresserstilen

Posthumt albummet består af 12 specielle sange, som hun indspillede, inden alkoholforgiftningen angreb hende. På hendes kommende album med titlen “Lioness: Hidden Treasures” kommer der et par tårefremkaldende duetter på bane, sammen med et par stilfulde, live-indspillet cover numre.

 

For neden ses hendes nyeste og sidste sang, der er på det kommende album, som hun har indspillet med Tony Bennet, der har titlen: “Body and Soul”.

Og en af mine storfavoritter ”Tears Dry Own Their Own” fra hendes album ”Back To Black”

Skriv en kommentar til Winehouse overrasker – en sidste gang