Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
eReolen_webbannere_800x480_px

Godt nyt for fans af e-bøger


Fra den 1. november har man kunne downloade gratis e-bøger via eReolen.dk, der er folkebibliotekernes nye og forbedrede e-bogsservice. Selvfølgelig har man kunne låne e-bøger et stykke tid efterhånden, men med den nye hjemmeside er det lige blevet lidt nemmere.

Der er indtil videre 1442 titler på eReolen.dk, så der er ingen garanti for, at du kan finde lige netop den bog du mangler. Til gengæld er udvalget ret bredt og dækker både skøn – og faglitteratur, det gamle og det helt nye. Så hvis du for eksempel er til den ny Steve Jobs biografi, kan du springe ventetiden på biblioteket over, og komme i gang med at læse med det samme.

Det er en lille smule besværligt at komme i gang, din kommune skal være med i projektet for at du kan logge ind og der er desværre en begrænsning på antal af udlån. Så nej, det er ikke perfekt, men det er et skridt i den rigtige retning!

Og hvis du vælger at udforske eReolen.dk kan du jo for eksempel kaste dig over Helle Helles ’Dette burde skrives i nutid’, som jeg varmt kan anbefale.

Skriv en kommentar til Godt nyt for fans af e-bøger