Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Imagine Movement

Formidlingsprojekt: Imagine Movement


På KulturNat Århus 2011 skød en gruppe af mine medstuderende og jeg vores triologi af formidlingsprojekter igang, den første under navnet: Imagine Community. Nu er tiden inde til det andet projekt: Imagine Movement. Imagine Movement skal fungere som et bidrag til det større billede. Nu handler det ikke kun om fællesskabet på lokalt plan, men om hvordan vores relationer til den større verden er. På Århus Kunstbygning vil vi høre dine oplevelser og dine bevægelser ude i den store verden og dine møder med andre kulturer. Vi samler trådene, som tilsammen vil danne et globaliseringsmønster. Et abstrakt “billede” på hvordan mennesker bevæger sig i verden. Kom og besøg os i Århus Kunstbygning, lørdag d. 12.11. kl 13-17.

Skriv en kommentar til Formidlingsprojekt: Imagine Movement