Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
bobdylan

Find en drink til din yndlingskunstner


Online servicen Drinkify lader dig søge på din yndlingskunstner og finde en dertil matchende drink. Tag f.eks. Bob Dylan, hvis drink består af gin og hostemedicin. Alt imens opskriften på drinken vises, kører musikken fra kunstnere i baggrunden. Drinkify henter kunstnernavne og album fra musikservicen Last.fm og derfor findes et utal af kunstnere. Også danske kunstnere er at finde på siden. Bob Dylan er dog et af de tilfælde, hvor den matchende drink med hostesaft passer usvigeligt godt til den hæse kunstners stemme. Ved andre kunstnere virker deres matchende drinks mere tilfældige. Det ændrer dog ikke på, at Drinkify er et sjovt påfund.

Skriv en kommentar til Find en drink til din yndlingskunstner