Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
en-ny-omgang-med-3-stop-fra-gug

3. stop fra Gug!


Hvis du vil træne mavemusklerne, dog med den risiko, at du kan dø af grin, så er ”3. Stop fra Gug” utvivlsomt lige din sko størrelse!

En sen aften i slutningen af Oktober, havde jeg ved et tilfælde fået billetter til 3. stop fra Gug på Transformator (det lille teater ved siden af Aalborg teater). Jeg vidste ikke hvem de var, men det gør jeg NU! Og de er noget helt for sig selv.

Du sidder nok og tænker; hvad er det, hvad kan de? Det skal opleves og ikke genfortælles hvad 3 stop fra Gug laver. Det er en 3-mands gruppe af den slags mennesker, som har en mimik, en stemmekontrol og en bevægelse kontrol på sådan en måde, at du ikke magter grine mere, fordi det gør så ondt i maven af alt det grineri!

3. stop fra Gug er et improviseret 3 mands show hvor publikum er involveret. Det består af Steffen Eriksen, Carsten Svendsen samt nytilkomne Mads Rømer. Især Steffen Eriksen kan få mig til, at brøle ud i forrygende latterkramper. Han er virkelig et af de sjoveste mennesker jeg nogensinde har stødt på.

SÅ alt jeg har, at sige er; næste gang 3. Stop fra Gug ”optræder” eller ”fjoller” eller hvad det egentlig er de gør – for gudsskyld gør dig selv den tjeneste, at se dem og få en på opleveren samtidig med du får trænet mavemusklerne!


 

 

Skriv en kommentar til 3. stop fra Gug!