Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
musiknote

Spotify – stream musik gratis


Hvis ikke du alligevel har klikket dig forbi Spotify.com, er det på tide at svinge musen en tur forbi den svenske musikservice. Spotify lader alverdens musikelskere vælge i mellem og streame flere millioner musiknumre fra nettet uden at give en krone for det. Musikservicen downloades til computeren og minder en smule om Itunes. Forskellen er bare, at Spotify lader brugeren afspille al musik kvit og frit, hvorimod brugeren betaler for musikken og downloader den til sin computer i Itunes.

Opretter du en gratis konto på Spotify, er der dog et lille men: Der er billedeannoncer i programmet samt lydannoncer, som afspilles mellem nogle af numrene. Kan man ikke leve med annoncerne, kan man for 49 kr. om måneden for adgang til alverdens musik uden annoncer.

Prøv Spotify her.

Skriv en kommentar til Spotify – stream musik gratis

1 kommentar

  1. Spotify er det fedeste, lige hentet en stribe playlister fra MySpotify og allerede fundet hel ny musik uden at det har kostet mig en krone :-)