Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
GetImage.aspx_

Kunsthåndværk og design på Koldinghus


Hvis du skynder dig, kan du stadig nå at besøge ’Biennalen for Kunsthåndværk og Design 2011’ på Koldinghus i disse dage. Udstillingen består af 61 værker, der alle har været med i en konkurrence om at vinde årets Biennalepris. Der er både lamper, kjoler, skulpturer, sengetøj og meget andet at kigge på, så der skulle være noget for enhver smag. Min personlige favorit er et par meget fine glasskulpturer af Karen Lise Krabbe, der er støbt i sand med hjælp af manuel 3D-print.

Udover at værkerne er interessante i sig selv, er det et ekstra plus, at de er udstillet i det fine Koldinghus – endda i den mest spændende del af slottet, hvor de gamle ruiner og den nye arkitektur er kombineret.

Hvis du har børn (eller barnlige sjæle) med på Koldinghus, kan udstillingen ’Drengestreger’ også anbefales. Her bliver man indført i Ole Lund Kirkegaards univers på en kreativ måde, og børnene kan få lov til at lege sig helt ind i bøgerne.

Skriv en kommentar til Kunsthåndværk og design på Koldinghus