Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
martys-hamburger-stand-combo-1

Kød, smør og 90 år gammelt fedt : Hamburger America


Hamburger America er navnet på filmen, der omhandler burgerdiners i USA.

Filmen skildre de forskellige diners og deres bud på, hvordan den rigtige hamburger tilberedes og smager. Dinernes ejere fortæller med stolthed historier fra tiden, da hamburgeren kom på mode og op til nu, hvor de samme stamgæster med glæde besøger deres lille biks, for netop dens specifikke burger.

Se traileren her:

Filmen er efterfølgende udkommet på bog, som en slags burgerguide, der navigerer én igennem hamburgerelskeres paradis, USA. Tilmed findes en hjemmeside, hvor man kan købe Hamburger America gadgets, billeder og meget andet, hvis man skulle mangle det!: http://www.hamburgeramerica.com/index.html

Så se den underholdende film, hvor ketchup er for tøser, og fedt er, tjaa fedt..

Skriv en kommentar til Kød, smør og 90 år gammelt fedt : Hamburger America