Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
36_efa1

Jorden set fra himlen


Jeg er blevet fuldstændig genforelsket i fotografen, Yann-Arthus Bertrands fotografier. De fleste af jer kender sikkert bogen, eller har set udstillingen, “Jorden set fra himlen”.

Jeg har altid elsket at sidde og studere udsigten fra et fly. Sidde og kigge ud af vinduerne ned på markerne, se på de bittesmå huse og biler, der kører rundt. Der er det svært ikke at blive fascineret af den miniature verden, der ligger under en. Alting ser helt anderledes ud i dette nye perspektiv. Man kan blive helt trist, når skyerne få minutter efter dækker landet til. I Yann-Arthus Bertrands bog “Jorden set fra himlen” kan man få lov at se en masse fantastiske landskabsbilleder. Sibirien, Saharas ørken, Afrika og 75 andre lande fotograferet fra fly og helikoptere fremtræder i bogen. Gør jer selv den tjeneste, at oplev Yann-Arthus unikke billedunivers. Her er et par af mine personlige favoritter.

Skriv en kommentar til Jorden set fra himlen