Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
IMG_0907

En skov af ideer


Det er nok de færreste, der ikke er omgivet af træ derhjemme. Hvad enten det drejer sig om grydeskeen i køkkenet, reolen i stuen eller lamellerne i bunden af sengen. Kunst- og designmuseet Trapholt i Kolding udstiller for tiden design i træ under titlen ”Bæredygtigt Design – en skov af idéer”.

Med konkurrencen FSC Design Award er danske designere blevet udfordret til at designe sig til bæredygtige produkter. Tanken er, at moderne design skal skabe muligheder for at løse klodens miljøproblemer i stedet for at skabe dem igennem materialer, som gør skade på naturen.

Produkter fra de sidste fem års FSC Design Award udstilles lige nu på Trapholt. Udstillingen er sat op på en pæn og overskuelig måde, hvor man kan vælge at fordybe sig i designernes proces fra tanke til produkt eller blot tage et nysgerrigt blik på de forskellige former og finurlige detaljer, som er skabt i træ. Træprodukterne kommer til sin fulde ret i offentlighedens beskuelse med Trapholts lyse og æstetiske rammer som fin kontrast.

Forneden er et udvalg af designgenstandene fra udstillingen. Kommer du forbi Kolding i den nærmeste tid, kan det anbefales at slå et smut forbi Trapholt. Udstillingen kører frem til 27. November i år.

Billeder © Kultur22.dk

 

Skriv en kommentar til En skov af ideer