Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Morten Riis

Morten Riis


Morten Riis er uddannet fra Det Jyske Konservatoriums elektroniske linie ”Diem” og aktiv i bands som Beta Satan og The Malpractice.

På hans personlige hjemmeside, www.mortenriis.dk præsenteres man for en række af de projekter og eksperimenter som kendetegner hans arbejde med musik og lyd.
B.l.a indeholder siden en video fra hans Ph.d. om dampdrevne musikinstrumenter, “Steam Machine Music”. Derudover kan man også gratis hente en plade, hvor Riis ved hjælp af computersoftware omdanner tegninger til lyd. Morten Riis’ projekter arbejder i et krydsfelt mellem musik, lyd, kunst og installation, som gør dem svære at rammesætte. Her hersker støj og mislyde over melodik og harmonik i, hvad der kan opfattes som et arbejde med lydenes potentialer.

Skriv en kommentar til Morten Riis