Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
feist

Lyt til Feist


Har du ikke allerede slået lyttelapperne et smut forbi canadiske Feist, er det på tide at gøre det nu. Leslie Feist (f. 1976) er singer-songwriter og bedst kendt under selvsamme kunstnernavn. Dog spiller hun også på tangenterne hos indie rock gruppen Broken Social Scene, der er et musikprojekt lavet i fællesskab af forskellige solomusikere.

Feists debutalbum hed “Monarch (Lay Your Jellewed Head Down)”. Albummet høstede ikke de store anmelderroser, men det gjorde hendes efterfølgende albums “Let It Die” fra 2004 og “The Reminder” fra 2007 til gengæld. Med sidstnævnte fik flere nye lyttere blod på tanden, da singlerne “My Moon, My Man” og “1234” strømmede ud af radiohøjtalerne hele verden over.

 

Nyt album til oktober

Den 4. oktober udkommer hendes 4. album, der får titlen “Metals”. Flere teasere kan høres på Feist hjemmeside ListentoFeist.com.

 

For neden ses et udvalg af hendes sange fra tidligere udgivelser:

Her “My Moon, My Man” fra albummet “The Reminder”:


Et af de mere stille numre, “Gatekeeper” fra albummet “Let It Die”:

Skriv en kommentar til Lyt til Feist