Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
IMG_0588

Keis&Fiedler


Keramikerparret Keis&Fiedler vinder stilsikkert en plads blandt mine favoritter fra Formland Autumn 2011. Et væld af lækre farver og former! Smykkeserien “Dangerous Jewelry” er rå, enkel og har så meget kant at flere af halskæderne hitter som unisex-smykker! Keis&Fiedler’s serier af vaser, skåle og smykker er håndlavede af  Helene Keis og Jakob Fiedler. Parret er lige nu topaktuelle på Danmarks Keramikmuseum Grimmerhus, hvor de deltager i en spændende, utraditionel udstilling: “Kun hvis man tror det er…..”. Udstillingen vises frem til 8. januar 2012, læs mere på  museets hjemmeside. Herunder en appetitvækker fra messestanden, nederst en forsmag på parrets bud på dette års julepynt. Se mere på Keis&Fiedlers hjemmeside, hvor du også kan finde din lokale forhandler eller følg dem på Facebook.

Skriv en kommentar til Keis&Fiedler