Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
pernille_wabwot_tomace-1024x616

Tomacé – en mand med passion for fortællinger


For et halvt års tid siden, faldt jeg tilfældigvis over bogen ”What A Beautiful Waste Of Talent” af Thomas R. Ryming.

Først tiltrak billederne mig slet ikke, men alligevel skulle bogen åbnes på ny igen og igen. Jeg lod bogen blive hos boghandleren, og glemte navnet på fotografen. For mindre end en uge siden, fandt Thomas R. Ryming sin vej til mig igen. Hans måde at udtrykke sig på igennem fotografi er så smuk og intens, at navnet ikke kan glemmes igen.

Bogen ”What A Beautiful Waste Of Talent” er en række fotografier, eller nærmere en personlig fortælling, af og om kendte ansigter. L.O.C, Thure Lindhardt, Sonja Richter og et hav af andre kunstnere fremtræder i bogen.

Hvert et fotografi fortæller en personlig historie omkring det menneske, som Thomas har foran kameraet. Deres største frygt og drømme, som kommer til udtryk på forskellige måder, man ikke nødvendigvis ser de første mange gange. Jeg kan blive ved med, at finde nye og spændende detaljer i det univers Thomas R. Ryming formår at skabe.Det er ikke bare en almindelig bog, men også en personlig beretning om Thomas, de valg og drømme han har taget og har.

 

Her er et par af mine farvoritter fra bogen “What A Beautiful Waste Of Talent”:

Se flere spændende billeder fra både bogen og forskellige projekter af Tomacé på hans hjemmeside: www.tomace.dk

Skriv en kommentar til Tomacé – en mand med passion for fortællinger