Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
IMG_0613

Sløjd


De fleste forbinder formentlig sløjd med folkeskolens kreaprojekter i støvskyer af savsmuld, der endte ud i sandpapirspudsede julegaver og andre skæve trækreationer. Men sløjd hører nu ikke længere kun folkeskolen til. Til Formland 2011, hvor danske designvirksomheder udstiller deres nyeste produkter, faldt vi på Kultur22 over Frama Cph.

Frama er et skandinavisk designbureau, der har et godt øje til nyt og anderledes design. Et af de mere anderledes indslag var deres simple kontorartikel “sløjd”, der holder styr på blyanter og lineal. “Sløjd” giver efter min mening en fin kobling mellem minder fra folkeskolens træprojekter og moderne, minimalistiske linjer.

Frama viste også deres diamantformerede lyspærer frem samt deres fine æsker med reto lignende prints. Begge kan ses på billederne forneden. Har du lyst til at se flere Frama produkter, så tjek deres hjemmeside ud.

Billeder © Kultur22.dk

Skriv en kommentar til Sløjd