Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
images517615_DMC__20_

Dmc By Do Manh Cuong


På et besøg rundt i Ho Chi Minh Citys gader i Vietnam stødte jeg på en butik, der modsat mange andre butikker, så ud til at være værd at undersøge. Overalt i byen fandtes butikker med tøj, hvori et lille diskret Chanel- eller Guccimærke var påsyet, så derfor var jeg noget skeptisk, trods butikkens udseende.

Til min lettelse var det dog en rigtig fin butik fyldt med flot og vestligt inspireret tøj, som gjorde det muligt at sammensætte tøjet med ens allerede eksisterende  garderobe.

Designeren kalder sit mærke for DMC by Do Manh Cuong. Tøjet er lækkert, elegant, enkelt og til tider farvestrålende. På den nederste etage i butikken findes bluser, kjoler og bukser, som kan bruges til hverdag. Går man derimod en etage op, findes et “haute couture-rum” med smukke og pompøse kjoler. Prisen på tøjet var som danske standarder, dog kunne jeg ikke finde pris på de noget mere specialle kjoler i det fint indrettede øverste rum.

 

Designeren i butikken.

 

Vækker dette en smule nysgerrighed, så tjek hjemmesiden ud (eller butikken, hvis man kommer forbi) på :

http://www.dmc-vn.com/

Her findes både galleri, billeder af butikken og selvfølgelig kontaktinformation.

Trods det fine sortiment fik jeg desværre ikke købt noget fra butikken, hvilket jeg selvfølgelig fortryder nu, hvor jeg er hjemme!

 

 

 

Skriv en kommentar til Dmc By Do Manh Cuong