Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
gestyre

Bliv udfordret kreativt – hver fredag


Hvad enten man er til penselstrøg i Photoshop, blyanter i alle regnbuensfarver eller lag-på-lag oliemaling, kan Illustration Friday lade kreativiteten komme livs. Hver fredag udstikker folkene bag Illustration Friday et nyt emne, og så er det ellers bare med at få gang i farveladen. Alle er velkomne til at deltage i udfordring – også selvom ens tegneevner langt fra nærmer sig en Michelangelo. Ud fra ugens emne dukker billeder op fra hele verden, og ikke to billeder er ens. De mange billeder kan ses på Illustration Fridays hjemmeside.

Udfordringen handler ikke om at vinde noget, men skal i stedet være et frirum for den enkelte deltager, hvor der ikke stilles krav udefra. Ønsker man selv at deltage i udfordringen, kan reglerne ses her på hjemmesiden. På Facebook postes et udpluk af de mange tegninger, som ugentlig ryger forbi IllustrationFriday.com.

 

Skriv en kommentar til Bliv udfordret kreativt – hver fredag