Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
banksy-art-1

Banksy – Wall and Piece


Hvis I er lige så glade for Banksy som jeg og mange andre er, vil jeg stærkt anbefale hans bog Banksy – Wall and Piece, der med humor, lommefilosofi, en god sjat sarkasme og en ganske stor portion sandhed giver et godt indblik i ikke kun hans kunst, men også os som publikum og mennesker, samfundet og ikke mindst visse sider af kunstinstitutionen. På samme måde fungerer hans super skønne film: Exit Through the Giftshop, som jeg også vil anbefale alle at se, hvor andre fantastiske Streetart kunstnere optræder i, bl.a, Shepard Fairey som er enormt sympatisk, og hvem jeg især godt kan lide, da hans tilgang til politisk kunst er meget mere refleksiv og subtil end så mange andre. Banksy selv har et skarpt øje for ikonogfrafi og det at vende populærkulturen kritisk på hovedet. Kort og godt! de her drenge; Banksy og Shepard Fairey især er nogle meget intelligente og vigtige kunstnere, der har noget helt specielt at byde på.

Skriv en kommentar til Banksy – Wall and Piece