Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Chewing gum sidewalk

Wearable Sculptures


Klæbrigt tyggegummi, der limer sålerne til fortovet? Nej, den klistrede situation er blot inspirationen, der blev en del af det kække design. Den idérige designer bag de sjove, tegneserieagtige, men også stilfulde og sofistikerede designs er Kobi Levi, en israelsk designer, der slår benene væk under mig og har sat et par af hans skulpturelle sko højt på min ønskeliste. Skoene er brugbare, alle håndlavede og efter min mening gennemført ned til sidste detalje. Hvem der bare kunne lade fødderne glide i et par shoecreatures af Kobi Levi… Ganske enkelt uimodståelige!

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg hans kreationer: http://kobilevidesign.blogspot.com/

Kobi Levi figurerer også på det virtuelle skomuseum, som er et must for shoelovers at tjekke ud; her kan man søge ud fra farver, materialer, designere, typer og alverdens stilarter:  http://www.virtualshoemuseum.com/vsm/index.php

 

Skriv en kommentar til Wearable Sculptures


Tags: