Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
xaxor.com

xaxor.com

Let it rain!


Regnvejr er lidt kedeligt, men derfor behøver paraplyer jo ikke være det! På designhjemmesiden demilked.com fandt jeg en liste med 15 sjove og usædvanlige paraplyer, der utvivlsomt ville gøre turen ud i regnen mere fornøjelig. Man skal da være mere end almindeligt regnvejrssur, hvis man ikke kan trække på smilebåndet af den gule goggles-umbrella!

Udover listen med paraplyerne, finder man på demilked.com også andre samlinger af opsigtsvækkende design – herunder fx en samling af 33 kreative og anderledes ure, 25 finurlige senge eller 25 gakkede køkkengadgets.

 

 

På en regnvåd dag som i dag kunne jeg heller ikke undgå at lægge mærke til demilked.coms omtale af Hilo Chens lækre, realistiske oliemalerier af flotte damer i bikini, – den letpåklædte kvindekrop er tydeligvis Chens favoritmotiv. Når det nu kniber lidt med den danske sommer, hjælper det lidt, at der er masser af sommer på Chens lærreder.

 

 

Demilked.com- enjoy!

 

 

Skriv en kommentar til Let it rain!