Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
TOMATO_SOUP_0004

Den mest populære mad i sociale netværk


Mmm mad. Der er intet bedre end opskrifter med lækre billeder, der får tænderne til at løbe i vand og maven til at rumle. Nogen gange kan det være en jungle at bladre igennem et hav af halv-kedelige opskriftsider, der mangler oprigtig passion, og hvis eneste formål at hive monetas hjem på store reklamebannere.

Heldigvis findes der en side, der skiller skidt fra kanel. Hjemmesiden Punchfork.com viser kun kvalitetsopskrifter, som bliver nævnt flest gange på sociale netværk som Twitter og Facebook. På Punchfork.com findes opskrifter på alt fra cremede pastaretter og farverige drinks til klæge kager og grillet fisk. Siden er pakket ind i små kasser med indbydede billeder af de mange opskrifter. Tag et kig på Punchfork.com

Skriv en kommentar til Den mest populære mad i sociale netværk