Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Olafur Eliasson

Daimler Contemporary


I opgangen i Weinhaus Huth på Alte Potsdamer Strasse 5 i Berlin befinder der sig på 4 etage et galleri, hvor Daimler koncernen fremviser forskellige kunstværker fra deres enorme samling. Der er både skulpturer, abstrakt kunst, koncept kunst, minimal kunst fra 60’erne, installationer, performance kunst osv. Hver tredje måned skiftes værkerne i udstillingen ud med nogle andre fra samlingen, således der regelmæssigt er en ny udstilling. Jeg har selv lige været der og se værker af bl.a. Olafur Eliasson, Martin Creed, Katja Strunz, Enrico Castellani, Ana Mendieta og Daniel Jackson.

For at læse mere om Daimler kocernens samling og deres andre udstillinger i forskellige lande så tjek deres hjemmeside ud: http://sammlung.daimler.com/index_g.htm

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar til Daimler Contemporary