Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
pinterest

Bookmark billeder


Siden www-verdenen åbnede sine døre for den brede befolkning i 90erne, er der blevet bookmarket og gemt millionvis af links på computere verden over. Men nogen gange er det ikke bare links, man vil gemme. Hvis man er mere til det visuelle og gerne vil gemme og kategorisere billeder til senere brug, er Pinterest et godt bud.

Pinterest er et online bookmarkings-værktøj til billeder, hvor man som bruger kan gemme billeder online, som fanger ens interesse. Med et par klik er billederne gemt og kategoriseret efter interesse på en brugerkonto på Pinterest.com. Logger man ind på Pinterest.com, kan man følge andre brugere med samme interesser og støde på flere inspirerende billeder. Tidligere har jeg forsøgt mig med andre lignende værktøjer, men jeg synes faktisk, at Pinterest fungerer bedst, da det er et helt igennem visuelt værktøj, der er simpelt at bruge.

Prøv det selv (det kræver dog en invitation, som fås efter en kort venteperiode).

Skriv en kommentar til Bookmark billeder