Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Opdag National Geographic

StumbleUpon – opdag mere!


Billedet er fra National Geographic, og jeg ville aldrig have opdaget det uden StumbleUpon.

At give en retfærdig tekstuel beskrivelse af servicen StumbleUpon kan være svært, men deres eget slogan ”Discover the Best of the Web” rammer meget godt. Hvis ikke du allerede kender siden, kan jeg kun anbefale dig at prøve! I korte træk går det ud på, at du tilmelder dig på deres website, og vælger de kategorier, du har interesse for. Herefter hjælper StumbleUpon dig med at opdage og dele internetsider, du ellers ikke nødvendigvis var faldet over. En lille bjælke under din bogmærkelinje i browseren giver dig muligheden for at gå på opdagelse.

Ved brug af din tilkendegivelse af thumbs up eller thumbs down til et udvalgt website – eller blot at trykke på knappen Stumble! igen – finder StumbleUpon ud af, hvad du helst vil præsenteres for på internettet. Når du så næste gang trykker på Stumble!, er StumbleUpon kommet nærmere en viden om, hvad der skal dukke op på din skærm.

Der er flere muligheder at gå på opdagelse i, men at beskrive dem alle her, ville blive en langstrakt affære.

Derfor er anbefalingen herfra altså: Tilmeld dig! Det er gratis, og kan byde på oplevelser, informationer og finurligheder, du ellers ville gå glip af.

 

Se mere her:

 

Ekstra tip: Er du blevet helt vild med StumbleUpon, er det muligt at få toolbaren/bjælken til at være en fast del af din browser ved at downloade den her.

 

Skriv en kommentar til StumbleUpon – opdag mere!