Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
redpop1

Red Pop forhindrer fummelfingre


Touch, touch, touch. Først mobiltelefoner, så tablet computere og tja – hvem ved, hvilke touchteknologier fremtiden byder på. Touchskærmen har rigtig sat gang i fingergymnastikken. En lang hale af muligheder har fulgt de smarte skærme, så en telefon nu ikke bare kan bruges til at ringe med, men i stedet er der kastet en stor håndfuld funktioner ind i det lille apparat. Kameraet har efterhånden gået hånd i hånd med mobiltelefonen i en del år. Men touchskærme gør det ikke altid nemt at være hurtig på fingrene og tage billeder i det rigtige øjeblik.

Den engelske virksomhed Beep Industries har opfundet Red Pop – en stor rød knap på et ekstra “håndtag”, som tilsluttes en iPhone 4, så brugeren hurtigt og nemt kan få skudt billeder af på telefonen. Væk er irritationen over at skulle halse efter de gode billeder, når fummelfingrene ikke rammer rigtigt på touchskærmen i første forsøg. Ifølge opfinderne forvandler Red Pop en iPhone 4 til et ordentligt kamera!

På hjemmesiden Kickstarter.com kan du hjælpe med at sætte gang i produktionen ved at donere penge til projektet. Doneres mindst 75 $, opfattes det som en “pre-order”, så du som en af de første modtager en Red Pop knap til din telefon. Heldigvis er der allerede en masse mennesker, som har doneret til opfindelsen, og det er derfor helt sikkert, at Red Pop bliver sat i produktion.

Skriv en kommentar til Red Pop forhindrer fummelfingre