Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
postertext-peter-pan

Dekorativ litteratur


Bøger er ofte dekorative, men når de først er placeret i reolen ser man imidlertid kun bogens ryg. Forleden faldt jeg over en hjemmeside, der på en anderledes og konkret måde gør litteratur dekorativt.

Den canadiske hjemmeside postertext.com sætter litteratur på plakaten – i bogstaveligste forstand. På hver plakat er der med teksten fra en litterær klassiker, skabt et billede af en situation, eller en genkendelig karakter, fra det pågældende værk.

Et litterært værk bliver på den måde til et lille tekstkunstværk. Ifølge hjemmesiden kommer der nye plakatværker til hver uge, så kan du jo selv holde øje med, hvornår din favoritklassiker kommer på plakaten.

Der er dog et lille men, for indtil videre sender postertext.com ikke til Danmark. De opfordrer dog til, at man henvender sig til dem, hvis man gerne vil have plakater sendt til lande, der endnu ikke er på deres shippingliste, så måske der alligevel kunne være en chance…

Indtil videre kan du se flere af de fine plakater her.

Skriv en kommentar til Dekorativ litteratur

1 kommentar

  1. Superfede plakater. Lige en opdatering: De har åbnet for shipping til Danmark nu – jeg venter selv på en :)