Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
anebrun

Ane Brun: Mere power på den norske sangfugl


Ane Brun hører til den skandinaviske popgenre, hvor bløde guitarakkorder møder poetiske sangtekster. Teitur og Thomas Dybdahl er herhjemme to mere velkendte troubadourer fra samme genre. Ane Brun er nordmand, bosat i Sverige og har en håndfuld udgivelser på musikmarkedet.

Den norske sangfugl har en speciel stemme, der ikke får en tur igennem popverdenens mekaniske vidunderkur, før hendes musik sendes ud. Ane Brun synger sig lige ind i hjertet på publikum. Undertegnet har to gange oplevet hendes nærmest mytiske sangstemme og kan ikke finde lignende kunstnere at sammenligne med. Netop derfor skal frk. Brun høres! Hun er lige nu aktuel med singlen “Do You Remember”, hvor den lettere melankolske tone fra tidligere udgivelser har fået tilsat livlige trommer og endnu mere power på stemmen. Singlen kan endnu ikke købes via iTunes, så derfor må den indtil videre nydes via denne youtube video:

Skriv en kommentar til Ane Brun: Mere power på den norske sangfugl