Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
prada

Sunblock


 

Dette indlæg vil jeg dedikere til Pradas nye sommerkollektion 2011, som er intet mindre end fantastisk. Specielt denne solbrille, fra kollektionen “Minimal-Baroque”, som jeg et par gange er stødt på, siger det hele. Sommer, farvespil, kreativitet, mod, styrke og sidst men ikke mindst; mode for alle pengene! Prada beskriver selv disse solbriller som værende en hyldest til farver, sjov og originalitet, inspireret af barokkens drama og overdrevethed.

Kollektionen, som er en limited edition, består af tre modeller, som dog er efterfulgt af to nye.

Tre illustratorer, Ivo Bisignano, Marcela Gutierrez og Andrea Tarella, har fortolket og tegnet skitser af disse solbriller.

Denne illustration er tegnet af Marcela Gutierrez.

Se de andre illustrationer på Pradas hjemmeside: http://www.prada.com/en Her kan du også se de andre solbrillemodeller og tjekke forskellige Wallpapers ud under “Projects”. Pradas kollektion og hjemmeside skriger af kreativitet og nytænkning, så gør dig selv den tjeneste at kigge siden igennem! På siden ses selvfølgelig også Pradas shows for sommeren 2011.

Nyd og bliv inspireret!

Skriv en kommentar til Sunblock