Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
ressusretion-forside

Resurrection – Et besøg værd


Resurrection er en vintagekæde, der har hjemme i New York og Los Angeles. Butikken i New York er en af de fineste vintagebutikker, jeg har besøgt, og den ligger mellem SoHo og Little Italy. Med mærker som Pucci, Christian Dior, Chanel, Vivienne Westwood og mange andre er Resurrection en dyrere og mere luksuriøs vintagebutik end så mange andre.

Butikken kom til i 1996 og er skabt af mark Haddawy og Kate Rodriguez. Kate Rodriguez er selv designer og sælger sit tøj i butikken. Hendes kollektion ses på http://www.resurrectionvintage.com/, hvor man får et godt indblik i butikkens forskellige mærker og varesortiment.

På billederne ses butikken i New York, som har en fin indretning og charme med de røde vægge.

Skal man til New York eller Los Angeles, er Resurrection klart et besøgsværdigt sted, hvis man er til smukke gamle Chanel tasker, tørklæder fra Hermès og de fineste kjoler fra mange andre mærker. Personalet er venligt og søger for en god oplevelse. De skal dog lige lukke en ind af de ellers låste døre. Så ring på og besøg modens genopståen.

Billedet er fra http://weheartit.com/

Skriv en kommentar til Resurrection – Et besøg værd