Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
eksport_terrin1_closeup1

Kunstakademiet holder afgangs- og elevudstilling


Torsdag til søndag bør du slå et smut forbi Ceres og Århus Kunstakademi, da alle akademiets elever viser dette semesters kreationer frem. På Ceres findes 17 afgangselevers udstillinger, der indeholder keramik, maleri, skulptur, tegning, grafik og foto, mens alle nuværende elevers udstillinger vises på Århus Kunstakademi.

Billederne er fra keramikerelev Line Riisager Henriksens keramiksamling, der indeholder fortællende keramik i overdådig barokstil. Flere terriner er støbt med pompøse figurer, der fortæller en sammenhængende historie om en prinsesse og hendes redningsmand. Sidste billede er et guldlakeret rumskib, der også tager del i det lille eventyr. Se mere på Line Riisager Henriksens hjemmeside clayground.dkLine blogger desuden her på Kultur22.dk

 

Afgangs- og elevudstillingen kan du læse mere om på denne Facebook begivenhed.

Skriv en kommentar til Kunstakademiet holder afgangs- og elevudstilling