Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
RCA_4

Designstuderendes værker 1960-2002


Den britiske designskole The Royal College of Art har udgivet over 5000 billeder af tidligere elevers design-afgangsprojekter. Samlingen, med den lange titel – The Royal College of Art Record of Student Work, sporer afgangsprojekter helt tilbage fra 1960 op til 2002. Her findes et bredt spektrum af billeder inden for  bl.a. arkitektur, keramik, billedkunst, industrielt design, mode og animationsteknologi. Samlingen er i den grad anbefalelsesværdig, fordi den leverer et utal af inspirationskilder til alle kulturinteresserede. Er man selv studerende i et kreativt fag, er der mulighed for at aflure nye udstillingsmuligheder og sjove detaljer til egne projekter. Alle billederne kan findes på vads.ac.uk.

 

Billedet foroven bærer titlen “Typewriter” og er den designstuderende Roy Grays bud på et nyt design til skrivemaskine tilbage i 1961.

Her er et udsnit af samlingen:

Titel: “Souvenir Space: Oxford Street as a link” af George Wade, 2000.

Titel: “Chest of drawers” af Peter Cornish, 1965.

Titel: “Styrene” af Paul Cocksedge, 2002.

Titel: “Stacking Tables” af Simon Maidment, 1992.

Titel: “Perimeter” af Kate Belton, 1996.

Uden titel, Ken Griffiths, 1971.

Uden titel, Suzie Maeder, 1973

Skriv en kommentar til Designstuderendes værker 1960-2002