Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
101

0-100 år fortalt igennem fotoudstilling


Fotoudstillingen “101 – en fotografisk rejse igennem livet” pryder lige nu de hvide vægge hos Aros. De to Aarhus uddannede fotojournalister Sofia Wraber og Nanna Kreutzman har sammen fotograferet i alt 202 hankøn og hunkøn i alderen 0-100 år. Billederne strømlines med den gennemgående hvide baggrund. Skrælles alt det overflødige væk, nemlig make-up, briller, smykker og tøj, ses kun de 202 menneskers historier fortalt igennem deres ansigter.

Der er en renhed i billederne, og det virker som en ærlig beretning af skæbnerne bag de mange portrætter. Selvom hudplejeprodukter lover opstrammet hud og mineralvand prædiker pæn hud og klare øjne, er der ingen vej uden om rynkerne, leverpletterne og de lettilslørede pupiller.

Udstilligen vises på Aros frem til 31/7-2011.

Skriv en kommentar til 0-100 år fortalt igennem fotoudstilling