Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
blindwalk

Sporfestival 2011


Sporfestival er en festival for samtidig lyd – og tonekunst. Det er en festival der har eksisteret siden 2005, og i år er temaet TOUCH ME, altså kropslighed i ny kompositionsmusik og lydkunst, hvor relationerne mellem lyd, bevægelse, sansning og krop undersøges. Sporfestivalen bliver afholdt fra torsdag d. 5/5 til søndag d. 8/5, og jeg vil bl.a. gerne anbefale Gehörthe Stadt og Analogue lørdag d. 7/5, hvor man vil blive ført rundt i Aarhus med bind for øjnene, og opleve byen med alle andre sanser end synet. Gehörte Stadt er udviklet af Kammerensemble Neue Musik fra Berlin, hvor det også foregår. Til Sporfestivalen har nogle af mine medstuderende og jeg fået lov til at assistere, hvor vi vil guide folk rundt igennem Aarhus. Vi har selv prøvet en mindre tur på Kasernen, Institut for Æstetisk Fag, og det var en rigtig interessant oplevelse! Turen slutter til sidst af med, at man hører værket Analogue af Joanna Bailie. Tilmelding til dette er nødvendigt, og det kan man gøre på deres hjemmeside: http://www.spor-festival.dk/, her kan I også læse mere om Sporfestivalen, og hvad det er, og selvfølgelig se programmet.

 

Skriv en kommentar til Sporfestival 2011