Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
society6

Society6 – sælg kunst uden alt det kedelige


Society6 er en online shop, som ordner alt fra print til salg, så kreative sjæle kun skal koncentrere sig om at lave kunsten. Jeg er før stødt på lignende projekter, som f.eks. Deviantart, men Society6 rummer billeder af langt højere kvalitet og med langt federe og anderledes udtryk (hvis du spørger mig).

Hvis man derimod ikke er født med en malerpensel i hånden, kan man heldigvis købe de farverige billeder for en yderst rimelig pris. Flere af værkerne bliver desuden printet på iPhone cases. Og er man alligevel den heldige ejer af en iPhone, kan man helt gratis downloade Society6 app’en, der indeholder anderledes og meget æstetiske baggrunde til fri benyttelse på telefonen.

Skriv en kommentar til Society6 – sælg kunst uden alt det kedelige