Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
tumblr_ku2qdoCIPj1qzoaqio1_500_large

Røde Kors online


Jeg fandt for nylig denne Røde Kors online-butik, og syntes konceptet var fedt. Online-butikken har samme sortiment som de mange andre Røde Kors genbrugsbutikker rundt om i landet og ligger til de samme priser. Butikken sælger til både mænd og kvinder og har et godt udvalg af tøj, sko, punge og tasker.

Butikken åbnede 1. december 2010 i samarbejde med modefirmaet www.miinto.dk, og overskuddet fra butikken går til Røde Kors’ humanitære hjælpearbejde, der støtter mennesker i nød. Tøjet er udvalgt af designstuderende fra Teko, hvilket ses i blandingen af nyere og mere vintage-præget tøj.

Så kig ind på hjemmesiden men hav tålmodighed. Butikken har meget blandet tøj, og der kan være langt imellem de mere moderne stykker. En ting er dog sikkert, tøjet er billigt, og til syvende og sidst støtter man et rigtig godt projekt!

Se online-butikken på www.miinto.dk/dansk-rode-kors/

 

Skriv en kommentar til Røde Kors online