Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Cupcakes

Miss Cupcake 2011


Kunne du tænke dig at vinde en rejse til New York for to personer? Er du god i et køkken, ferm på fingrene, og elsker du at bage? Så er konkurrencen ”Miss Cupcake 2011” måske noget for dig.

Dr. Oetker har skabt konkurrencen, der handler om at kreere den flotteste cupcake – og udfordringen er skudt i gang! ”Miss Cupcake 2011” løber frem til 23. juni 2011, og udover hovedpræmien er der gevinster hver uge til de flottest dekorerede cupcakes, så det kan godt betale sig at være med, hvis du går rundt med en lille konditor i maven, eller bare har lyst til at udfordre dine bage- og dekorationsevner.

Læs mere om konkurrencen og få inspiration og opskrifter her

 

Skriv en kommentar til Miss Cupcake 2011