Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Exif_JPEG_PICTURE

Den japanske gademode


Japans gademode er i de sidste mange år eksploderet hvad angår stilarter. Japans inspiration fra Vesten stammer mange år tilbage, dog har moden indenfor de sidste 10 år udviklet sig i en sådan grad, at den nu betegnes Street Fashion. Det er japanernes måde at blande stilarter, materialer, farver, kreativitet og personlighed, der gør den japanske gademode helt unik. Stilarterne findes i en bred vifte og ses blandt andet som punk, lolita, avant-garde, hip-hop, rock og mange flere. Den stilart, jeg synes, mange japanere bærer bedst, er lolita-looket, som får de japanske piger til at ligne små dukker.

Jeg synes det japanske gadebillede er et af mest interessante i verden, og jeg forslår derfor dette som inspiration til alle modige mænd og kvinder. Samtidig må det siges, at mange japaneres outfits er så ekstreme, at tøjet ville have svært ved at vinde indpas i fx et lille land som Danmark. Alligevel kan det bruges som inspiration, da deres gademode overgår mange i kreativitet og nytænkning.

Tag et kig på hjemmesiden: japanesestreets.com eller søg andre steder efter billeder fra det japanske gadebillede. Der er nok at vælge mellem!

Skriv en kommentar til Den japanske gademode