Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Decades_Image_Blog_large_large

Vintagelovers


Décor er butikken for alle, der elsker vintage! Butikken byder på et stort udvalg af tøj, sko, hatte, handsker, tasker og meget andet, som et vintagehjerte kan begære, til både kvinder og mænd. Décors sortiment af kjoler, pelse mm stammer tilbage fra 1850’erne og frem til i dag, og ligeledes kan mændene shoppe 20’er jakkesæt, lædervarer og høje hatte fra ældre tid.

Der er ikke noget at sige til, at både stylister og kendte nyder godt af denne fantastiske butik, som også er udnævnt af Vouge, som en butik der er værd at se i København. Og ja Décor har hjemsted i København, så hvad gør alle vi andre jyder, fynboer og andre øboer i resten af Danmark? Vi venter til lejligheden byder sig, og i mellemtiden glæder vi os til det næste besøg i vintagehimlen!

Besøg Décors hjemmeside www.decorvintage.dk

Billedet er fra hjemmesiden www.weheartit.com

 

Skriv en kommentar til Vintagelovers