Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
The Wong Boys

Vilde Wong Boys


Jeg kæmper stadig med at holde armene nede, efter at have været til koncert med The Wong Boys på Studenterhuset i Aalborg i går aftes! En så festlig stemning har jeg sjældent oplevet til en koncert, men det er selvfølgelig også første gang, jeg har set The Wong Boys live. Rygtet siger, at det er en fest hver gang de optræder, så jeg kan kun anbefale andre at tage til koncert med dem, hvis I har lyst til en fantastisk koncertoplevelse, elsker feststemning – og selvfølgelig The Wong Boys’ musik!

The Wong Boys en eletro-punk/club-rock duo, der består af Stefan Kvamm (Simon Kvamms lillebror) og Frank Ziyanak. De har udgivet to album, hvor det første har titlen ”The Wong Boys” og det andet titlen ”W”.

Vil du læse mere om duoen, har jeg støvet mig frem til en lidt ældre men vældig hyggelig artikel fra Gaffa, der indeholder sjove facts om deres opstart og rollefordeling.

For mere info om spillesteder og koncerttidspunkter tjek livenation

 

Hør og se Git Ur Fuk On:

Skriv en kommentar til Vilde Wong Boys