Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
syugg_cover

Udgiv dine værker


Mange går rundt med en lille drøm om, at udgive det de er gode til, som fx digte, kunst, musik, opskrifter, film og meget andet. Som ofte er udgivelse ikke en mulighed, men det kan det blive nu.

For nylig blev jeg præsenteret for undergrundsbiblioteket Demoteket, som er et nyt koncept, der skiller sig ud fra hvordan vi ellers kender biblioteker i dag. Idéen er opstået af Do It Yourself-kulturen, og essensen i Demotekts koncept er, at alle privatpersoner kan aflevere deres værk uanset hvad det er, og derefter har alle biblioteksbrugere mulighed for at låne de indleverede værker.

Demoteket findes på 6 biblioteker i København, hvor der på hver af disse steder står en specialdesignet reol til Demotekts værker. Dette betyder dog ikke, at andre i landet ikke har mulighed for at opleve disse værker, da man på sit lokale bibliotek kan bestille værkerne hjem.

Følg Demoteket på Facebook eller Demoteket.dk -der holdes af og til store fester i København med kendte Dj’s som Djuna Barnes og Dame U Love og andre dage afholdes spændende workshops.

Skriv en kommentar til Udgiv dine værker