Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
paven

The beauty of destruction


Med værker som dette: Shut up Pope ( 2010, porcelain plaque and mixed media) bevæger Bouke de Vries sig indenfor et interessant kunstnerisk felt, hvor han frem for at re-konstruere keramiske brudstykker vælger at de-konstruere dem og tilføjer en ny kunstnerisk værdi og skubber stykkernes historie ind i en udvidet kontekst. Han gør det så man, som beskuer, bliver i tvivl om, hvor det originale værk slutter og hvornår det nye begynder. Værkene får nyt liv, nye betydninger og indgår i nye fortællinger. Udforsk kunstneren på http://www.boukedevries.com og tag med ham på galleri i videoen: “A grand tour of my mind”:

 

BOUKE DE VRIES | A GRAND TOUR OF MY MIND from GLORIAMARIA gallery on Vimeo.

Skriv en kommentar til The beauty of destruction