Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
booksstackxx

Tag en bid!


Bogbidder.dk tilbyder smagsprøver på en lang række titler – nyt som gammelt. I øjeblikket kan man finde bidder af alt fra Sissel Jo Gazans Dinosaurens fjer til Edgar Allan Poes Den sorte kat – der findes altså en teaser til enhver smag! De litterære hors d’oeuvres kan måske vække appetitten til resten af bogen, – eller eventuelt blot fungere som en smutvej til ’belæsthed’. Under alle omstændigheder er siden god, hvis man er på udkig efter lidt inspiration til den næste læseoplevelse og gerne vil læse mere end anmeldelser og bøgernes bagsider. Det er også muligt at få tilsendt bogbidderne, så inspirationen popper op i mailboksen. Så bliver det da ikke nemmere!

www.bogbidder.dk

 

Skriv en kommentar til Tag en bid!