Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
sushi

Running sushi på Frederiksberg


Jeg elsker sushi! Og nu har jeg for første gang prøvet det sagnomspundne running sushi på en restaurant i København. Det var Nyu Sakura på Frederiksberg, der fik æren af at være den første sushirestaurant til at give mig en oplevelse i denne kategori, hvilket jeg kun kan sætte pris på. En venindes veninde anbefalede den med beskeden om, at det var den bedste running sushi i København. Om dette er tilfældet, skal jeg ikke gøre mig til dommer af, men jeg kan skrive under på, at det er en fantastisk restaurant! Et to-etagers rullende bånd forsyner bordene i restauranten med varme retter som lækre forårsruller, wok og indbagt fisk, og på det kolde bånd sushi, frugt, tangsalat og andre godter. Udover god mad, var den service vi fik også til topkarakter! Så jeg kan kun anbefale andre, der også har et hjerte, der banker for denne type mad at besøge Nyu Sakura, hvis vejen slår et smut forbi Frederiksberg – det er nemlig også billigere, end de fleste andre steder jeg har prøvet i Danmark!

 

Adressen er:

H.C. Ørstedsvej 68

1879 Frederiksberg C

Tlf.: 35 36 57 57

www.nyu-sakura.dk

 

Skriv en kommentar til Running sushi på Frederiksberg