Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
FRONTPAGE-WEB-AW1112

Reality-tjek


Reality Studio er navnet på dette inspirerende mærke fra Berlin. Jeg opdagende det første gang i butikken OM i Århus, og blev med det samme ramt af dets skæve snit og lækre kvalitet. Specielt kollektionen “Cosmic Camouflage”, fra vinteren 2010/2011, er værd at tjekke ud. Tøjet kan bæres af alle og blandes godt på kryds og tværs af ens eget tøjstativ. Man kan også vælge den simple løsning og lade tøjet tale for sig selv! Som alt andet af høj kvalitet og godt design følger prisen med, så spar op eller brug Reality Studio som inspiration til fremtidige fund.

Udover butikken OM i Århus forhandles mærket i Henrik Vibskov i København.

Se mere på hjemmesiden: www.realitystudio.de

 

Skriv en kommentar til Reality-tjek