Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
beaucoops_home2

Merci beau coops


Sko sko sko! Da vi alle elsker sko, er her en opfordring om mærket Beau Coops.

Mærket blev grundlagt i 2009 af designeren Carrie Cooper, som både skaber sko til kvinder og mænd. Et af kodeordene for kollektionerne er ‘boyfriend chic’, som må referere til de noget androgyne snit og umiddelbart enkelte design. Dog ses mange detaljer i form af såler, mix af skind, farver og materialer i kollektionen til kvinder. Beau Coops passer også til en bred vifte af mænd, dog er nogle af modellerne så androgyne, at det derfor må kræve sin mand at turde prøve dem.

Mærket består af både sko, støvler, pumps, plateausko, sandaler, sneakers mm. Alt i alt er Beau Coops et super sejt mærke af høj kvalitet, så find dine favoritter til forår og sommer. Jeg har fundet mine!

www.beaucoops.com

Skriv en kommentar til Merci beau coops