Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Elephant cover

Kunsten.nu og Elephant Magazine


Hvis I har det ligesom mig, og synes det kan være svært at orientere sig i samtidskunsten, da der eksisterer så meget forskellig kunst, og så mange forskellige kunstnere ikke kun i Danmark men i hele verden, så fortvivl ej. Det kan være svært at finde ud af hvor man skal starte og slutte, da der jo også er meget mere kunst end det, der er på museerne. Og museerne i udlandet er ikke lige tilgængelige hver dag, med mindre man rejser efter det. Der er heldigvis andre løsninger.

Jeg vil derfor gerne anbefale http://www.kunsten.nu/, som er en kunstsite, der skriver om aktuelle udstillinger med både ældre kunst og samtidskunst, og hvad kunstscenen ellers byder på i Danmark. Denne hjemmeside er et godt udgangspunkt, hvis man gerne vil have et overblik over, hvad der sker i kunstverden i Danmark. Så skynd Jer at tjekke deres hjemmeside ud og tilmeld Jer deres nyhedsbrev!

Udover det vil jeg gerne anbefale det meget lækre blad ELEPHANT MAGAZINE, som jeg selv har fået anbefalet af en veninde og medstuderende. Det er et helt magasin om samtidskunst fra hele verden, og de byder virkelig på noget fedt kunst! Det også et super æstetisk blad, så selvom det er lidt dyrt, kan jeg virkelig anbefale at købe det. Det kan købes i Salling bog. afd. og selvfølgelig på deres hjemmeside: http://www.elephantmag.com/home, hvor man også kan tilmelde sig deres nyhedsbrev. God jagt!

Skriv en kommentar til Kunsten.nu og Elephant Magazine