Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
stol.ashx

Jyllands paradis


Er der noget mit design-elskende hjerte virkelig banker for, og som jeg drømmer om dag og nat, så er det min helt egen lejlighed. Min lejlighed hvor jeg, og kun jeg, bestemmer, men mest af alt at jeg bestemmer, hvordan der skal indrettes og med hvad.

Jeg er vild med møbler fra dyre designere som bl.a. Arne Jacobsen, Wegner, og Eames, men da jeg jo som mange andre bare er en fattig studerende med lyden af et stort ekko i min pung, må jeg finde på alternativer hvad angår lækre møbler og interiør.

I weekenden begav jeg mig ud i Jyllands genbrugs-paradis, og det var måske lidt af en fejltagelse. Jeg fandt de fineste ting i smukke designs til billige penge (meget billigere end overpriserne på genbrug i København). Stole, borde, skænke, sofaer, lamper i 50’er, 60’er og 70’er-stil –jeg kunne blive ved.  Som nogen måske har regnet ud i forhold til min drøm og økonomiske situation, så bor jeg ikke i en stor lækker lejlighed, men derimod i et værelse på små 16 kvm. Jeg måtte altså forlade Jylland hulkende og uden møbler.

Så til alle jer derude med de store, lækre lejligheder eller trang til nye møbler: Det behøver ikke at koste en formue at få lækkert design, så skynd jer ud i Jyllands genbrugs-paradis, og gør jer nogle fantastisk kup. Hvis du er mere til at sidde hjemme i sofaen og gøre dine fund, så kan www.dba.dk varmt anbefales, og især som tidsrøver :)

Skriv en kommentar til Jyllands paradis