Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
Edible Pen

Den spiselige kuglepen og en nyopdaget designblog


Tænk, hvis verden var lavet af mad, og det regnede med bland selv-slik! Eller hvis kuglepennen i det mindste bare var spiselig, så man fik en behagelig smag i munden, når den blev tygget på? Det har den hollandske designstuderende Dave Hakkens, der har opfundet ”Edible Pen” tænkt over. ”Edible Pen” er en kuglepen lavet af slik – alt på kuglepennen, undtagen selve spidsen, kan spises!

Og i min søgen efter ”Edible Pen” faldt jeg over designbloggen M.E. Design Magazine, der er en designblog, hvor der skrives om det nyeste design indenfor forskellige verdener – du kan endda også selv indsende ideer til siden, hvis du går rundt med en lille designer i maven. I hvert fald er det værd at kaste et blik på bloggen, hvis du har interesse for design.

Læs mere om Hakkens finurlige idé og se billederne af ”Edible Pen” her

M.E. Design Magazine:

www.medesignmag.com

M.E. Design Magazine på Facebook

 

Skriv en kommentar til Den spiselige kuglepen og en nyopdaget designblog