Forside Design Film og tv Foto Kunst Litteratur Lyd Oplev Rejser Scene
foodthings

Billedemekka for perfektionister


Aaah! Ting i alfabetisk orden, farveorden, kodeorden. Det summer lidt af perfektionisme og et utroligt oprydningstalent, når ting i alle afskygninger står helt præcis på millimeteren. Det er måske de færreste mennesker, der rent faktisk magter at blande sig i bogreolens bogrygge eller kategorisere tøjskabets mangfoldigheder i farver. Bloggen “Things Organized Neatly” går i et hysterisk oprydningsmode og uploader jævnligt billeder af – som titlen fint antyder – ting, der er organiseret omhyggeligt! Det er i sandhed et mekka for perfektionister, når tingene på rad og række organiseres i farver, størrelser og former.

Tjek det selv! http://thingsorganizedneatly.tumblr.com/

Skriv en kommentar til Billedemekka for perfektionister